Den 20 eller 21 mars varje år är det Vårdagjämningen. Det är nu tre månader sedan vintersolståndet och julen, och tre månader fram till sommarsolståndet och midsommar! Dag och natt är nu lika långa. Men dagarna blir allteftersom längre, ljuset ökar, värmen stiger… Ännu behövs dock vinterkläderna vid den uppfriskande promenaden.

Var och en som lever med diabetes vet att livet är en balansakt för att hitta jämvikten. Lagom av mat, medicin, motion, sömn och inte för mycket stress – för att må bra och orka prestera.

Blekinge Diabetesförening arbetar för ökad kunskap om allt det som rör diabetes, om behandling, ny teknisk innovation, forskningsframsteg och – vardagen i stort och smått med diabetes! Vi som lever med diabetes har mycket kunnande och erfarenhet att dela, och det kan vi göra i föreningen.

Ett nytt nummer av DiabetesNytt Blekinge har skickats till tryckeriet. Den bör nå dig som medlem inom 14 dagar och innehåller mycket hjärta denna gången. Om du inte är medlem kommer  du att kunna se ett litet smakprov här på vår hemsida.

Den 21 mars samlas den nya styrelsen till första sammanträdet efter årsmötet i Karlshamn.
Vi laddar med flera aktiviteter spridda över länet i år. Du ser dem i DNB. Hoppas du vill vara med och att vi ses snart!

Miriam Mattsson
Ordförande